Nu laddar vi inför utställningen

I dag är jag ledig från jobbet och började dagen med en promenad längs vattnet. I morgon kommer Anita hit och vi ska använda eftermiddagen till att hänga våra konstverk inför utställningen som öppnar på lördag den 3 april klockan 12:00.

Med tanke på tiderna vi lever i kommer vi inte ha möjlighet att bjuda in till något vernissage på plats i galleriet. Ni som är förhindrade att besöka utställningen kommer ändå få chansen att delta digitalt. Hur detta ska gå till släpper vi information om under lördagen här på sidan och i våra sociala media.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: