Mission completed

Nu har vi efter sex dagar landat efter vår utställning på Galleri Uppsala. Det var dagar fyllda med nya möten, spännande samtal och en del korta visiter. Under veckan hade vi drygt 100 besökare. Det får vi trots allt vara nöjda med i dessa pandemi-tider. Alla höll ett säkert avstånd och var noga med spriten! Inte den man häller i sig dock.

Vi vill tacka alla besökare och ser fram emot nästa utställning post pandemin.

Dag tre

På lokal

Vår tredje utställningsdag startade med snö på gatorna och en kall vind. Vi som haft två soliga dagar. Hur skulle denna dag arta sig? Den visade sig bli minst lika bra som de två första. Många bekanta och obekanta ansikten dyker in och tittar, pratar och diskuterar. Det blir en del korta, flyktiga möten och några lite längre.

Dagens bild är tagen i Krakow några dagar innan jul. Mannen utanför lokalen, på en bakgata, ser fundersam ut. Vad rör sig i hans tankar? Vad finns i lokalen? Bara ett kvarter bort pågår julmarknaden på torget med julmusik, kulörta lyktor och ett vimlande folkliv. Här är det lugnt och nästan lite kusligt.

Nu laddar vi inför utställningen

I dag är jag ledig från jobbet och började dagen med en promenad längs vattnet. I morgon kommer Anita hit och vi ska använda eftermiddagen till att hänga våra konstverk inför utställningen som öppnar på lördag den 3 april klockan 12:00.

Med tanke på tiderna vi lever i kommer vi inte ha möjlighet att bjuda in till något vernissage på plats i galleriet. Ni som är förhindrade att besöka utställningen kommer ändå få chansen att delta digitalt. Hur detta ska gå till släpper vi information om under lördagen här på sidan och i våra sociala media.

Utställning i påsk!

Snart är det dags för min första fotoutställning. Samtidigt som jag ser fram emot det så är jag så nervös för hur det ska bli. Jag har dock med mig min barndomsvän Anita Mäkinen som ställer ut sin underbara konst. Ni kan se hennes konst i mitt galleri där hon finns som gästkonstnär.

Vi har öppet den 3-8 april klockan 12-18.

Varmt välkommen till Galleri Uppsala.