Dag tre

På lokal

Vår tredje utställningsdag startade med snö på gatorna och en kall vind. Vi som haft två soliga dagar. Hur skulle denna dag arta sig? Den visade sig bli minst lika bra som de två första. Många bekanta och obekanta ansikten dyker in och tittar, pratar och diskuterar. Det blir en del korta, flyktiga möten och några lite längre.

Dagens bild är tagen i Krakow några dagar innan jul. Mannen utanför lokalen, på en bakgata, ser fundersam ut. Vad rör sig i hans tankar? Vad finns i lokalen? Bara ett kvarter bort pågår julmarknaden på torget med julmusik, kulörta lyktor och ett vimlande folkliv. Här är det lugnt och nästan lite kusligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: